016 205 7647


Soal Selidik Jalabiyahouse

Name:
Lokasi / Tempat tinggal
Apakah Kelas Yang Anda Ingin Sertai Jahitan Baju Kurung Kurung Pahang Pesak Gantung Kurung Moden Tudung Jubah Baju Kanak-Kanak Baju Melayu 3 Manik Advanced
Apakah yang anda ingin kami perbaiki? Silibus Teknik Pengajaran Tempat Belajar Peralatan
Nombor telefon untuk kami hubungi
Email Address:
Click here to put a form like this on your site.

Gambar Kelas Manik 3D- Rabiah Collection dan Jalabiyahouse-Meriah.....

Salam;

Ni gambar kelas Manik 3D kerjasama antara Jalabiyahouse dan Rabiah Collection, sangat meriah, best dan best..

Sesiapa tak join, rugi sangat, dan kalau ada lagi lepas ni, kami akan anjurkan lagi yer....insyaAllah






































JANGAN TERPEDAYA....SEMUA DIATAS, SEMUA HASIL CIPTAAN CIKGU EFFA.......DEN PUNYER, KAT BAWAH NI HAH...TERKEPOT KT BAWAH SEKUNTUM...HHIIHI



Cun giler baju cikgu


nila cikgu comel

siapa join kelas manik, dapat diskaun RM30 untuk kelas jahitan dengan jalabiyahouse

sijil diberikan

makan ditanggung...sedap lak tu masakan




muker aku...apsal jadik camtu...muka stress penat hehehe, tapi besttt...betul tak kengkawan??

kawan2 baru...ada dr semenyih, Pantai dalam, seremban. shah alam, dan banyak tempat lagi...komitmen yang bagus demi ilmu...semoga semua diberkati dan dimurahkan rezeki,  InsyaAllah


No comments:

Post a Comment